Betalningsinformation

 • Bank-/kreditkort – Enkelt, snabbt och säkert!
  Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU.
  Vi använder Bamboras hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

  Vi accepterar både Visa och Mastercard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

  Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade.
  Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.
 • Faktura & delbetalning
  I samarbete med Collector Bank erbjuder vi faktura och delbetalning. Tjänsten är baserad på en engångskredit som möjliggör en enkel och säker betalning av dina köp genom faktura eller delbetalning.

  Fakturan har en förfallotid om 14 dagar. Efter genomfört köp skickas fakturan till din folkbokföringsadress. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar genom att logga in på collector.se.

  För att kunna använda tjänsten måste du vid köptillfället vara bosatt i Sverige och minst 20 år gammal. Betalsättet är endast tillgängligt för privatpersoner och som kreditgivare förutsätter vi att du har skött dina ekonomiska åtaganden och har en god betalhistorik.

  En kreditprövning görs i samband med köptillfället vilket innebär att en kreditupplysning inhämtas. Kreditupplysningar som tas av Collector Bank påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

  För att se fullständiga villkor för Collector Bank faktura- och delbetalningstjänst se länkarna nedan:
  Allmänna kreditvillkor för faktura och delbetalning
  Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

  3.3.2 Frågor kopplade till din faktura eller delbetalning Collector Bank’s kundtjänst hjälper dig gärna i alla frågor som rör din faktura eller delbetalning. Kontakta oss via e-post bill@collectorpayments.see eller via telefon på +46 101 61 00 80, måndag – fredag kl. 08:00-17:00.

  Se också vanligt förekommande frågor och svar.